Danijela Pavlica

i min sminkväska

inlägget innehåller adlinks

mask boost – here // strobe creme here // primer – here //  foundation – here //  concealer here // contour kit here // bronze powder here lashes here // mascara here // blush & bronzer here // lipstick here

Som jag tidigare berättat e jag ju förbaskat intresserad av produkter och kosmetika. Det finns nog inte något jag inte testat och nu när jag skriver i min sminkväska så förstår ni att jag behövt skala ner och ta med endast mina vardags favoriter. 

Vi börjar med min all day all night mask boost från Estee Lauder, det är alltså en ansiktsmask jag använder ca 3 gånger i veckan och det räcker att man applicerar ett tunt lager i endast 5 minuter. Den är egentligen till för morgonen men jag använder den även på kvällen och sover då med den. Den ger sån otrolig lyser och fukt till ansiktet. Och alla mina vänner som provat den älskar den. 

Strobe Creme från Mac, denna använder jag bara för att få lyster innan min foundation och alltså wow säger jag bara. Den är perfekt på sommaren också när man redan är brun och fin. Man får dig verkligen ett hollywood glow. 

Alla borde äga en primer och jag använder mig av den från Esteé Lauder som heter lluminating Perfecting Primer. Jag använder en hel del produkter av just estee lauder därför valde jag även deras primer och tycker att den är bra men finns garanterat bättre de är nog en smaksak. 

Min foundation från NARS är den bästa ever.. det är nämligen Hanna som haft den innan och jag hade tidigare esteé lauders men fick testa Hannas och blev besatt. Ni måste prova den, den är helt perfekt kommer nog aldrig byta. 

Använder även en concealer från NARS. Den är super teckande och jag älskar att den är så himla ljus går verkligen att göra snygg contour med den.

Mitt contour kit kommer från Anastasia och jag använder medium tan på den. 

Avslutar oftast min sminkning med en touch av ett bronze powder från mac i hela ansikten för att få en liten bronze touch på allt. Men ytterst lite liksom. 

Mina favorit fransar kommer också från Mac och jag har alltid ett par extra hemma.  

Min mascara kommer också från Esteé Lauder och den kommer jag aldrig byta ut det är den bästa mascaran någonsin och jag älskar den. Man får verkligen drömmiga fransar och älskar att borsten är stor. 

Gör en liten touchup med lite blush i kombo med bronzer och då är nästan hela sminkningen klar innan du av slutar med något snyggt läppstift. Jag föredrar nude-färger på mina läppstift/läppglans, kanske med en gnutta touch rosa om man vill ha lite färg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.