Danijela Pavlica

första kvällen i simrishamn

Nu har vi precis vaknat eller nu ljög jag. Vi har givetvis varit vakna ett tag men bara myst omkring här hemma. Däremot åt vi nyss frukost eller håller på att äta frukost samtidigt som jag skriver detta. 

Gårdagen var underbar vi kom fram vid 5 snåret och skålade med lite bubbel som Christina hade lagt på kylning, hundarna busade och pussades massor. Och vi satte oss och pratade i timmar och korkade upp lite vin. 

Vi diskuterade även deras julkulor som sitter i granen. Varenda julkula som sitter i granen kommer från olika länder i världen är inte det lite coolt? Tog kort på två stycken som ni ser här nedan. Jag skulle verkligen också vilja köpa med mig något från alla länder i världen jag varit på men det är sällan man hittar saker man verkligen vill ha i sin lägenhet/hus osv. Men julkulor är väl en sjukt bra idé?  Och granen blir så unik.

Denna är givetvis från Stockholm och köpt i gamla stan. 

Och denna härliga julkula som ser ut som en katt kommer från Baltikum. Ska verkligen ta kort på hela granen så kommer ni får se resterande julkulor så mysigt. 

Sedan fick jag öppna ett sent paket som hon köpt till mig och Babak. 

Och hon överraskar som alltid! 😀 fick nämligen havssalt från ibiza hur fint var inte det? Och asken va så otroligt fin detta behövdes verkligen i mitt kök. 

Sedan var det dags för lite middag och vi åt färsk pasta med hemmagjort pesto som Ninni gjort. Allt var supergott!

In i dom sena småtimmarna satt vi exakt här där dom sitter och bara njöt drack vin lekte frågelekar och bara umgicks till klockan slog midnatt och vi gick och la oss. 

Här är Pheobe, Minis bästa kompis. Visst är hon söt? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.