Danijela Pavlica

Juldagen och brunch på Riche

Söndag morgon kom och juldagen var här! 🙂 

Micki smsade mig och frågade om vi skulle hitta på något mysigt så vi joinade Petra & Marith för lite brunch på Riche. Efter en hel del skratt och snack så kom även Jocke & Ida och Joinade oss. Älskar verkligen när man spontant ses för en fina lite brunch eller en lunch. 

Tjejerna åt en varsin toastskagen och jag och Micki delade på pannkakor. Det var så otroligt gott och efterlängtat. Till dryck blev det bellinis för dom är bäst på riche. 😀

Våra härliga pannkakor <3

Efter den härliga brunchen tog jag och Micki sällskap och promenerade hemåt. Hon skulle möta upp D för att åka och storhandla och jag gick hem för att vila lite.  Juldagen är här och det är en av dem populäraste utgångsdagarna så de blev givetvis La VIDA Loca.. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.