Danijela Pavlica

Mathem

Vaknade aningen sjuk idag känner mig febrig och börjar få ont i halsen. Inte alls bra när det är två dagar kvar till julafton. 

Tog i alla fall emot all mat nu som ska förberedas imorgon och blev så sjukt taggad. Ska bli sjukt spännande att se hur detta går. Strax ska jag ner på stan och fixa det sista trots att jag bara hade velat vila och sen ikväll vankas det julfest med vida. 

Hoppas verkligen att jag mår bättre än nu så jag inte missar vårt första julfirande. 

nästan alla kassarna som kom från Mathem. Så himla smart de där att kunna klicka hem varor. Speciellt vid sånna här högtider eller om man handlar mycket. Inte alltid lätt att storhandla själv liksom. 

Mathem 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.