Danijela Pavlica

hitta dina träningsrutiner

Jag måste verkligen börja träna men har alltid tyckt att det är så otroligt svårt att börja. Ni vet när man bara inte riktigt fastnar för något trots att viljan är så stark? 

Jag märker dock att man inte är 20 år längre då man kunde stoppa i sig vad som helst utan att behöva tänka på det. Jag har jätte bra ämnesomsättning även idag men man ser verkligen skillnad på hur det påverkar kroppen på ett annat sätt idag än vad det gjorde förut. Jag har haft gymkort i över 3-4 år nu och varit där alldeles för lite. 

Hur kan man få upp motivationen till träningen? Att verkligen vilja gå dit, eller inte bara vilja utan verkligen göra det också? Ska man skaffa en träningskompis eller vad ska man göra? 

Det finns ju något som jag skulle kunna rekommendera och det är 7 minutes workout som man kan göra exakt vart som helst. Man kan alltså göra det hemma i vardagsrummet eller ute om det är fint väder. Det är en app man kan ladda hem och sen beskriver dem exakt vad du ska göra och hur länge. Det kanske är en bra start för mig? Vet att jag gillade det när jag testade det. 

Träningskläderna jag har på mig hittar ni HÄR och HÄR och HÄR! Dom kommer från Bikbok och märket Balance. Älskar verkligen allt med dessa plaggen. Tröjan var super härlig toppen satt perfekt dock syns sen tyvärr inte på bilderna och byxorna var magiska älskar att dom är så höga så att magen täcks. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.