Danijela Pavlica

trasig mobil, sen lunch på reload, passengers bio.

Livet blir så himla svårt när ens telefon krånglar. Min mobil har börjat leva sitt egna liv och det går inte längre att kontrollera den. Eftersom jag inte hade någon kamera med mig ut idag och bara tog bilder med telefonen blir ju mitt liv aningen komplicerat att leverera bilder när telefonen e trasig. 

Har lyckats få ut 3-4 bilder så antar att det får duga för nu. Dagen började i alla fall med fix hemma fram till 3 tiden sen skulle jag möta upp Hanna som varit hos frisören för vi skulle äta en gemensam lunch. 

Vi fick i oss lunchen så otroligt sent så att när vi tittade på klockan nästa gång var det nästan dags för vår kvällsaktivitet. Vi skulle nämligen på bio och kolla på Passengers. Filmen var faktiskt helt okej jag trodde att den skulle vara sämre men den var bra. 

Passengers

karamelliserade popcorn 

Här satt vi spänt och väntade på att filmen  skulle börja så började det regna godis från våningen ovan. Det var choklad i mängder som föll ner. Personalen som höll i eventet skapade ett godisregn! Man fick seriöst vara försiktig hehe. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.