Danijela Pavlica

fredag, sovmorgon, badkar och skum

Fan vet inte vad det är med mig och skum och kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar att bada. Speciellt med mycket skum och en serie på datorn att titta på. Eller bara släcka ner tända lite ljus sätta på spamusik och ligga där och plaska i flera timmar tills man ser ut som ett russin. Det är nog ett av dem skönaste och mest avslappnade sätten jag kan kolla på att koppla av. Efter en dag på stan när man är lite frusen eller efter morgonpromenaden. Krypa ner i ett varmt bad i lugn och ro och sedan äta lite frukost eller middag i en härlig pyjamas eller morgonrock. 

Min sambo tex hatar att bada.. för honom är det inte avslappnande alls! För honom blir det mer som ett stressmoment och han brukar säga att de känns som att han dödar tid. Han gillar att vara effektiv och snabb. Det är intressant hur vi alla är så olika och att alla har olika sätt att slappna av på. 

Vilka är era bästa tips på avslappning? 

Äntligen fredag idag landar min absolut bästa Rosie som jag saknat som fan och nu har jag även tittat färdigt på säsong 2 av skam.. Kommer det att komma mer? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.