nobu malibu – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

nobu malibu

Efter en hel dag av fotografering så beslöt vi oss för att ta en bit mat på Nobu. Vi tog in lite smått och gått och delade på. Jag har aldrig varit där innan så var riktigt spänd på att få testa. Jag har hört lite olika om just Nobu i Malibu. Vissa tycker att det är grymt och andra har tyckt att det varit för överskattat. 

Sen tror jag mycket beror på när man är där också. Vi passade på att va där så att vi kunde fånga solnedgången. Och det kan jag tala om för er gjorde upplevelsen ännu bättre. Jag tyckte att stället var fantastiskt. God mat, trevlig personal och galen utsikt. 

Kommer garanterat åka tillbaka fler gånger. 

Shrimp Tempura i stark sås.

Sushi Tacos

Crispy rise spicy tuna

Utsikten var magisk och solnedgången var så himla vacker.

Jag & Hannis <3

Bilder från plåtningen kommer upp lite senare nu ligger jag nämligen i sängen och tänkte sova. Tycker det är så jobbigt med tidskillnanden, man blir rätt förvirrad när man ska lägga upp inlägg och inser att ni hemma i Sverige sover. Så det blir en heldel tänka och efter allt detta tänkande är jag helt slut i huvudet. Alla andra sover redan så nu är det min tur också Godmorgon och Godnatt. Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.