Malibu Farm – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

Malibu Farm

Igår tog vi en toadtrip till Malibu för att fota lite men vi började med frukost/lunch på Malibu Farm som seriöst är mitt favvo ställe efter idag. 

Jag älskade allt som hade med stället att göra, det ligger precis vid vattnet så var sjukt magisk utsikt och sen va maten på Malibu Farm så himla god. Hittils är detta höjdpunkten på redan. Den här dagen har varit helt fantastisk. Det är inte riktigt klokt vad lite sol kan göra med en människa. Jag blir helt förbluffad. 

Jag är verkligen en människa som älskar att nuet ibland trots att jag är super upstyrd och noggrann med saker. Tror jag lider en aning av kontrollbehov vilket både kan vara bra och dåligt i vissa sammanhang. Men ni vet när man bara älskar att ha kontroll över situationer? Kan gå in djupare i det någon annan dag. hehe Men i alla fall denna dagen har varit den bästa i L.A so far. 

Malibu Farm

Jag beställde en lemonad till dryck och det var den godaste jag någonsin smakat. Tror att knepet var att dom hade mynta i, det var förbaskat gott i alla fall. Och till maträtt delade jag och Hanna på en av deras Pizzor som var to die for och sen tog vi en sallad var. Älskar att jag och Hanna har delat på all mat under denna resan. Man får välja en rätt var och sen splittar vi på det, så nice att ha vänner med samma smaksak.

Bästa Fang, Feben, Angie och jag

Jag & min bästa Hannis <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.