HOLLYWOOD SIGHN – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

HOLLYWOOD SIGHN

Efter vår magiska lunch åkte vi upp till hollywood skylten för att ta lite bilderna, kände mig verkligen som en turist men vi Hanna såg en bild på instagram på en tjej som hade tagit en så himla fin bild vid Hollywood skylten så vi ville givetvis också göra ett försök. 

Det är verkligen så himla  vackert där uppe. Jag stannade verkligen upp och andades in luften medan vi var där uppe. Sög in varje sekund av livet. Det är verkligen vid sånna här tillfällen man älskar att leva. 

Jag har aldrig varit en riktig fototjej utan älskar att se saker och minnas dom i huvudet men detta var man ju bara tvungen att föreviga med lite bilder. 

Jag försöker mig på samma bild som Hanna såg på instagram. 

Hannis och jag <3

Hannis och Jag <3

Jag, Hannis& Angie som btw har tagit alla bilderna förutom denna så klart med hennes magiska kamera.

Påväg hem så tog vi denna fina bilden inifrån bilen på ljuset i himlen som var magiskt vacker. Och nu har vi packat och lastat in bilen för vi ska på roadtrip till Malibu hela dagen idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.