godmorgon los angeles – Danijela Pavlica
dani

Danijela Pavlica

godmorgon los angeles

Godmorgon, idag vaknade vi redan vid 05.00 men låg kvar i sängen till 07.00 sen gick vi upp och nu sitter jag här framför datorn och skriver detta till er. Vi har slut på frukost i villan, Hannis tog den sista yoghurten som hon fick göra jag öppnade en chipspåse och Angelica och Fang blev frukostlösa. 

Vi ska i alla fall ut och springa lite i hillsen nu och sen ska vi äta lunch på Gracias madre som tydligen ska vara nice. Hanna fick tips av en vän. 

Vi tänkte lägga oss och jobba på brännan idag men eftersom det fortfarande är så sjukt tidigt här i L.A så ser vi inte riktigt hur vädret kommer att vara. I vädderapparna ser det i alla fall lovande ut. 

Hannis och Jag

Hanna & jag,

Både Fang och Angelica som är med oss här i L.A är fotografer och så himla duktiga på att fota. Dessa bilder har Angie tagit på oss och sen har jag bara redigerat dem själv. Men vissa bilder behövdes seriöst inte ens röras så fina dom var. 

Två hundar som var ute med sina ägare på hiking

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
dani

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.