Danijela Pavlica

födelsedags drink och middag på milles

I lördags firade vi Amanda som fyllt år i veckan.Vi började hemma hos henne med lite bubbel och tjejsnack då det var väldigt längesen vi alla sågs samtidigt. Sedan sprang vi ner till Milles för middag. Jag åt en tryffelrisotto med kalvbräss och en råbiff till förrätt som jag och Amanda delade på. 

Det blev en heldel skratt vid vårt bord och personalen skrattade med oss. Alltid kul när man får fler sällskap att skratta. 

Mätta och belåtna så sprang jag och Emma till jobbet och resterande tjejer gick till Nomo för ett glas  innan dom trillade in hos oss. Vi hade så förbaskat kul och älskar verkligen när vi är tillammans. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.