Danijela Pavlica

dinner @ buddakan

Igår var vi som sagt på middag på Buddakan med några vänner från London som vi lärt känna här i nyc. Det var faktiskt första gången som jag var på Buddakan i nyc och jag älskade det. Allt från att lokalen var så fantastiskt vacker och härlig till maten som var sjukt god. Vi beställde in smått och gott och delade på allt. Älskar när man får mycket att smaka på. Hellre massor med smårätter än en main course liksom håller ni inte med? Då får man ju verkligen smaka på allt. 

Efter middagen gick vi över till The Standard och gick upp på en av deras rooftops som heter Le Bain och tog en drink. Och som vanligt blir det ju oftast aldrig bara en drink hehe. Vi fick med andra ord feeling och gick till klubben 1oak och dansade hela natten lång till hiphop & Rnb. 

Nu ska vi ut för en härlig brunch på Jacks wife freda, hörs sen! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.