Danijela Pavlica

La Esquina

Gårdagens middag på La Esquina var sjukt trevlig. Allt man får in är så himla gott och härliga cocktails har dom. Vi bestämde oss för att ta in lite blandat och sen dela mellan varandra. Ett hett tips är att ta deras majskolv, den är snuskigt god. Igår invigde jag även min nya magisk klänning från Ivyrevel som jag tog hem innan jag åkte. Den satt så himla bra och älskar verkligen allt dom har på sin hemsida. 

Tyvärr så är detta dom enda fem bilderna jag har från middagen och vissa av dom är även tagna från Hannalicious blogg. Va dålig på att ta kort den kvällen och ber om ursäkt för kvalitén. Men ska göra en riktigt nice outfit bild i klänningen inom kort så ni förstår hur nice den satt. 

Margaritas

Jag & Hanna

Troy & Jag

With love / D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.