Danijela Pavlica

meatpacking district

Mission completed, här låg vi och drog oss en stund på morgonen innan vi skulle bege oss ut på stan och lunch. Gårdagen bjöd på en gnutta utgång då vi gick förbi en klubb som heter Avenue. Vi var hemma i säng vid 3pm och somnade otroligt fort. Vaknade lagom pigga och lyckades att vända på dygnet redan första natten!

Dagen fortsatte sedan med en promenad från lägenheten som ligger i Soho upp till Meatpacking District där i skulle äta lunch. 

Hanna & Christina

Jag & Hanna

Tanken var att vi skulle äta lunch på Spice Market men så dumma som vi är hade vi totalt glömt bort att dom stängt trots att vi fått ett mail om det några dagar innan. Så väl nere i Meatpacking tog jag med tjejerna till ett ställe som heter Bubby’s. Dom är kända för sina hamburgare så självklart tog jag det. Försökte övertala Kickan och Hanna också men dom valde en varsin sallad och fick ångra sig sen när dom smakade på min burgare. 

Efter en heldag till fots vandrade vi hem och valde att stanna hemma och tända brasan och bara mysa. Vi hade egentligen en inbokad middag på Tao Downtown men alla har varit där många gånger så kändes skönt med en mysig hemmakväll.

Jag och Christina 

With love / D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.