coachlinda – En till LOPPI.se webbplats
coachlinda

coachlinda

Annons

Hej världen!

Hej världen.

Har äntligen bestämt mig. Bestämt mig för att börja blogga igen. Göra ett försök. Blogga, som en form av en dagbok där mina funderingar, tankar, frågor eller händelser dyker upp. Vissa glada andra kanske lite arga. Jag är en mamma till två helt underbara döttrar. Två tjejer av samma kött och blod men så olika. Dessa förgyller mitt liv, de ger mig en anledning att gå till jobbet varje dag, en anledning till att vara så fysiskt aktiv som jag faktiskt är. De ger mig även mina gråa hårstrån. De är mitt allt.

Träning är en stor del av mitt liv. Någon typ av rörelse varje dag. det behöver inte vara så att jag blir varm och svettig, bara jag har rört på mig. Då mår jag bra. Bäst mår jag då jag är skadefri och har satt upp ett mål med träningen. Men träningen har även räddat mig i jobbiga livshändelser. Min terapi. min själavård.

Grönt leverne. Jag äter inget kött och inte fågel. Men annars äter jag det mesta. Försöker att bli mer grön. Men jag tvingar ingen annan i familjen att bli det. Det är ett fritt val.

Försöker fortfarande vid 40 års ålder att komma på vad jag vill bli då jag blir stor. Har arbetat med människor större delen av mitt liv. Senaste åren med unga vuxna.

Lite om mig. Mer kommer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (1)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...
Annons