Claudia Galli Concha

Wow…det här känns stort

Här står jag i min lokal. MIN lokal! Det känns verkligen så stort! Wow!

Jag kommer att dela lokalen med Sara och Sabre som driver Adore Us Babies, dom gör helt magiska barnkläder och Sara är precis som jag en momtrepreneur och idag var våra fyra barn där samtidigt. Chloe och Malik (3 år) leker jättebra tillsammans så det känns som en extremt drömmig situation.Lokalen är som ni ser magisk.  Fiskbensparkett, stora fönster, vita väggar och väldigt högt i tak. Det är två rum och en lagerlokal. Vi kommer att ha kontor i ena rummet och showroom/fotorum i det andra rummet. Så nu ska vi inreda.  Vi kommer att leta på loppisar och Blocket. Mattan har vi redan köpt på nätet, ny. Känns bäst med mattor tycker jag, där ska ju barnen hänga och leka.Alltså det här fönstret. Så fint! Det här är fotorummet. Helt perfekt ljus.Det här…att ha med barnen. Att jag har kunnat skapa ett liv där jag hela tiden gör saker jag älskar, den största delen av min tid är jag ju med dom och men att dom kan vara med mig när jag får vara kreativ och skapa det är ju underbart. Därför känns det så bra att ha den här lokalen där jag kan vara med dom, det blir en plats där dom kan leka och dessutom hänga med sina kompisar, Celeste och Dorian kommer att leka när dom blir lite äldre.

Så nu kommer ni se hur den här lokalen sakta växer fram till en drömfabrik…det har vi döpt den till; Drömfabriken.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cecilia

  Min mamma startade egen firma när jag var 6 år och designade, sydde, sålde kläder. Så jag har hängt med i verkstan och lyssnat på när hon klippte med stora tunga tygsaxen och sydde på sina snabba industrimaskiner. Stått på torg och i otaliga butikslokaler hon haft och jobbat hos henne tills jag var 21 år. Varit med på inköpsmässor i Stockholm och Köpenhamn. Gått modevisningar i hennes kläder sedan barnsben. Det är något väldigt speciellt i att få omges av sin mamma även under hennes arbetstid. Nu som tvåbarnsmor som ”bara” tar hand om dem och ett hem så fattar jag inte att hon orkade ha mig omkring sig så mycket 😄 Jag måste tjatat hål i huvudet på henne många gånger.
  Lycka till med jobbet och nya kobtoret. Ser fantastiskt ut 😊

  1. claudiagconcha

   Haha, låter som en underbar uppväxt, att få hänga med.
   Din mamma njöt säkert massor.
   Tack! Ja, det är ett sånt fint ställe vi har hittat.
   Ska se till att ha bloggträff där någon gång;)

 2. Lena D

  Hej Claudia! Googlade på ditt namn sedan jag sett Fjällbacka-filmerna, och hittade din fantastiskt fina blogg! Jag är gammal nog att vara din mor, och liksom du valde jag att vara hemma med våra barn. Vår yngsta dotter, som ju är vuxen nu, har en funktionsnedsättning och bor, till mångas fasa, hemma ännu, och jag är hemma med henne. Hon vill vara med sin familj där hon ingår i ett naturligt sammanhang, i många kulturer är det självklart att leva ihop i flera generationer, och att man tar hand om sjuka familjemedlemmar. Jag blir så glad över hur du beskriver vardagen med dina bedårande tjejer, och hur du lyckas kombinera mammarollen med din yrkesroll – det ena måste inte utesluta det andra! Trots att min dotter är vuxen är det på många sätt ett småbarnsliv ännu för mig, och jag blir oerhört inspirerad av dig! Jag måste inte heller välja det ena ELLER det andra, det går att kombinera livet med min dotter med ett eget yrkesliv som ger mig ny inspiration och energi! Tack för allt du delar med dig av! Och grattis till lokalen, jag kan lätt föreställa mig din glädje! Den ser underbar ut, lycka till med ert arbete! Stor kram från Lena!

 3. Gena

  Hej Claudia Vill bara tala om att jag var på Bio i Folkets hus i Orminge o såg en film som heter Kärringen under o där var du med Det var en riktigt bra film kan jag säga Kram