Claudia Galli Concha

We ❤︎ Marnelly

DSC07262-2Vårt nya spjälskydd från Marnelly är äntligen på plats i Chloes säng här i Stockholm.
När det var dags för Chloe att ha en spjälsäng här hade vi bråttom att köpa en och efter en sväng på Blocket utan resultat så köpte vi den här på IKEA, en av de billigare varianterna.

Min första tanke var att jag skulle måla om den men nu med det nya spjälskyddet så blev det så himla fint med träfärgen så det blir absolut ingen målning. Täcket hade vi sen tidigare och nu har jag också fina örngott som ligger och väntar så imorgon ska jag köpa en kudde.

När började era bebisar med kudde? ❤︎DSC07257-2 DSC07258-2 DSC07260-2 DSC07261-2DSC07262-2 (1)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Iris har haft kudde hela tiden.. När hon blev 7 mån började hon sova mellan oss i sängen och har en vanlig dunkudde som är ganska låg.. Hon ligger väldigt sällan på mage även om hon börjat flänga runt i sömnen allt mer på sista tiden..

 2. siri

  Akta rören i hörnet! De kan vara brännheta så kanske du vill ändra placeringen innan det går riktigt illa?!

 3. Josefin

  Så inbjudande och fint ni har fått till den lilla spjälisen! Där kommer hon nog sova förträffligt! Nyfiken på hur/var hon har sovit innan? Vi samsover med vår lille skrutt vilket har gett samtliga oförskämt god nattsömn men i takt med hans ökade rörlighet kommer ju också nojan över att han ska kravla ur vår säng en vacker dag…

 4. Carina

  Vi har haft kudde från början i spjälsängen, men sov ju i nestet först så började väl med kudden runt 3-3,5 månader. Men nu vid 5 månader vänder han sig från rygg till mage så överväger att ta bort kudden nu ett tag om han börjar lägga sig på magen i sömnen. Vi har en sån tunn billig Ikea kudde.

  1. claudiagconcha

   Ja, Chloe sover mest på mage så därför har jag inte köpt kudde än, men jag funderar på att köpa en så att hon kan laborera runt själv:)