Vi måste ha ny säng! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vi måste ha ny säng!

DSC03498 (1)-2 DSC03499-2Vi måste skaffa ny säng!
När Chloe föddes ville jag att hon skulle ha en sån här liten säng, en sån som kallas vagga eller krubba, jag tyckte att en vanlig spjälsäng kändes alldeles för stor att lägga ner ett litet knyte som hon i. Den här är 70*90 om jag inte minns fel och hon har älskat den. Vi köpte den från Jollyroom och den är från deras egna serie JLY.

Men nu börjar det kännas lite som att man  lägger ner henne i en sardinburk, vilket gör att jag gärna nattar henne i vår säng och sen blir hon kvar där. Och det är ju galet mysigt och jag hade nog egentligen velat ha det så jämt men det är ju dumt att vänja henne av med att sova i egen säng eftersom hon faktiskt verkar tycka om det.

Så den här kära sängen som vi har haft sedan dag ett när vi kom från sjukhuset, sängen som vi har rullat från rum till rum med den lilla prinsessan i, den ska nu få lämna plats för en större säng. Min lilla tjej blir större! Ah!

Jag har spanat in mig på den här, Stokke Home från Stokke. Hur fin är inte den!?
Och oändligt med möjligheter hur man kan göra om den vilket ju känns som en väldigt bra grej eftersom jag gärna gör om mitt hem med jämna mellanrum. Hmm. Vi behåller vår lilla säng en månad till och sen får vi se om den här drömsängen får flytta hem till oss:)Stokke Home Bed 141118-1862 White Stokke Home Bed 141016-38 White b Stokke Home Bed 141016-26 White

Bilder lånade från STOKKE

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. karoline

    Åh vilken fin säng, och väldigt bra att man kan ändra den, ser ombonad och mysig ut. Jag håller med dig det är dumt att vänja henne av med egen säng, de flesta vill ju vänja av barnen med att sova i föräldrarnas säng. Hon känner sig antagligen trygg och harmonisk med att sova i egen säng och dessutom får hon sova ostört det brukar uppskattas hos barnen.
    Lycka till med sängbytet!