Claudia Galli Concha

Vi har bokat profylaxkurs!

Jag har alltid tyckt att tanken på att sitta i grupp och andas ikapp är lite jobbig. Förmodligen har jag helt fel inställning till det och fel syn på det för att man har sett filmer där hela situationen verkar helt…jobbig. Jag vill helt enkelt inte gå på Profylaxkurs i grupp. Jag får lite panik av bara tanken och det känns som att jag skulle ha svårt att verkligen lyssna och faktiskt fråga det där man vill.

Men nu har jag hittat det. Privatkurs! Yeey! Jag hittade efter en massa Googlande barnmorskan Carina på Babyz of Sweden. Nu har vi mailats fram och tillbaka och vi har bokat kurs med henne. Om ett par veckor ska vi ha en hel eftermiddag med henne hemma i vårt vardagsrum. Det kommer att bli helt underbart. Jag kan dricka mitt koffeinfria kaffe och samtidigt helt gå in i förberedelserna och  instruktionerna.

Aaah! Så skönt, jag började bli stressad. Vi hade inga kurser inbokade och jag känner att jag verkligen vill gå någon kurs. Men alla föräldrakurser vår barnmorska har sagt att vi kan gå på har legat på dagar då vi antingen har rest eller haft jobb inbokat. Men nu så…nu blir det av. Babyz är faktiskt grymma. Dom har akut amningsstöd online via Skype. Hur grymt är inte det? Jag kommer att ha dom på snabbuppringning om jag får problem med amningen.

Nu vill jag ha kurs!

Skärmavbild 2015-02-13 kl. 20.12.05

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Eriksson

  Du kommer inte ångra dig! Världens bästa investering inför förlossning. Vi gick den utbildningen hemma med underbara Carina från Babyz. Jag kände mig trygg efteråt och kände att man fick bra verktyg att jobba med inför förlossning. Kände precis som du att jag inte ville öva avslappning o andning tillsammans med flera andra. Även min sambo tyckte det var toppen o han kände att Han verkligen fick en egen roll inför förlossning. Lycka till med bebis o kurs! Anna

 2. maryocmidwife

  Hej Claudia! Så bra att ni nu förbereder er på bästa sätt med hjälp av Carina på Babyz of Sweden.
  Väl hemma med er bebis, om amningsproblem uppstår, tveka inte att skypa mig. Här och nu stöttar jag er/Marie

 3. Thérèse

  Å va härligt! Du kommer få en fantastisk coach och något du bär med dig hela livet. Finns ingen som Carina Rylander. Hennes kunskap o lugn kan hjälpa en att bestiga berg. Vår förlossning av Molly var helt fantastik och Carina var underbar. Skulle kunna föda barn närsom helst!

 4. Annelie

  Grattis Claudia! Till det fantastiska son sker i din kropp, till ett nytt liv, och till ett otroligt bra val av förberedelsekurs inför förlossningen! Stort lycka till med allt! ❤️

 5. Moa

  Grattis! Ni kommer få det ultimata stödet inför en underbar händelse. Carina är en underbar kvinna med oerhört kloka tankar kring mycket men just kring förlossningen var hon min och makens ledstjärna. Jag har 3 barn och Carina förlöste 2:an, första förlossningen var en mardröm men andra var en magisk upplevelse tackvare carinas kurs och sen fina stöd vid själva förlossning. Tredje förlossningen hade vi redan alla verktyg tackvare Carina och tryggheten sitter gjuten ända in i själen.
  Lycka till! ❤️