Vi har bestämt oss för vagn ☆ – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vi har bestämt oss för vagn ☆

17675-8Tadaa!

Det här kommer att bli vagnen vi kommer att dra runt vår underbara tjejer i!
Det är ju en djungel att köpa vagn, singelvagn var ju värre men även med syskonvagnar…med två små  barn vill man ju att allt ska vara så smidigt som möjligt. Lätt att fälla, lätt att bygga ihop, lätt att styra, mycket lastplats (superviktigt!) och sen ska den ju vara snygg också och så smal som möjligt, den här är 73,5 cm (Bugaboo Donkey är 74, alltså mycket större, haha)

Emmaljunga Double Viking 735 verkar ha det mesta tyckte vi och dessutom kommer vi att få den i god tid till bebis kommer. I slutet av oktober får vi den och jag längtar till jag får pimpla till den i Chloe och Baby C style:).

Färgen vi valde är den som  ni ser på bilden, den heter Lounge Grey, den är lite ljusare grå än vår Stokke vi har haft (och älskat!) men det ska bli kul att förnya sig.

Tänk att jag ska dra runt med två barn, MINA två barn i den här om bara två månader, haha, galet och alldeles alldeles underbart.

Vi valde dock ett annat chassi, som ser ut såhär:Skärmavbild 2016-09-30 kl. 19.58.17Jag föll för det vita på däcken, visst är det snyggt!

Åh, det känns så bra att vi har bestämt oss och beställt. Nu är det på riktigt, riktigt. Nu gör vi det här.
Nu ställer vi in oss på familjeliv 2.0!

Är det någon av er som har eller har haft den här vagnen?

Jaha, då gör vi fredagskväll…vi ska mysa i soffan, Chloe ska få vara uppe med oss och se början på Idol, vi vände tydligen lite på dygnet i Barcelona så hon är inte trött än…men det gör inget…det är ju helg nu.

Ha en underbar kväll!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jag har kört den hela sommaren och ääälskar den! Helt fantastisk körkänsla, funktioner och kvalitet.
  Nu åker dock stora inte jättemycket vagn längre så 735an ligger på blocket och vi har istället köpt en Mountain buggy Duo (billigare och lite mer “extravagn”) Men oh vad tungkörd den är jämfört med 735an som jag kan köra med en hand.

  Kort sagt – bra val av er!

 2. H

  Å vad jag blir glad av din blogg⭐du är alltid så glad o positiv i ditt språk o tankar.
  Vi hade Emmaljunga till båda barnen. Phu…vad glad jag blev när jag såg att ni valt andra däck☺ snyggt med grått./Kram Helena (skriver kram fast vi aldrig setts😀men man liksom “känner dig” i och med att jag läser din blogg varje dag)

 3. Evelina Hellström

  Bra val! Super snygg vagn! tänk om de funnits så snygga & smidiga tvillingvagnar när mina grabbar var små. Vi hade en emmaljunga, men den var så stor så jag fastnade ofta i kassan i mataffärer och fick gå ut genom ingången igen. Så jag kunde inte handla. Sedan var den för bred för att komma in genom ytterdörren så varje gång jag gick in och ut fick jag ta av alla hjul och lyfta in vagnen på sidan. Vi hade inget körkort så jag var tvungen att ta vagnen hela tiden.. fattar inte hur jag pallade så här i efterhand haha. Trevlig helg! Kram

 4. Sexbarnsmamman

  Vi har en emmaljunga dubvelviking 735 och är såå nöjda med den..ni kommer inte att ångra er! 😉
  Vi har även en enkel viking. Delarna passar ju på den oxo! Så ska jag bara iväg med någon av barnen så blir man lite mindre och nättare! 😆

 5. Maria

  Vi beställtde den precis oxå till våra tvillingar fast i white leatherette.👌🏻 vi har enkelvikingen till dottern som är nån månad yngre än chloe och har varit toknöjda! När vi e båda vuxna kommer vi köra varsin vagn men när jag ska cruisa själv med mina tre hjärtan kommer jag att få komplettera dubbelvagnen med bärsjal eller ståbräda med sits för nån smidig trippelvagn har vi då inte lyckats finna! 😂

 6. Petra

  Vi valde mellan den o donkeyn men jag tyckte vår 1,5-åring satt alldeles för trångt i emmaljungan o då ska det i åkpåsar också så det blev en donkey. Även om måtten knappt skiljer de åt så kändes den mycket rymligare i sitsarna, märkligt när man jämför måtten 😂

 7. S

  Vi har den vagnen till våra pojkar, 2,5 och 0,5 år och jag ÄLSKAR den! Hade bugaboo cameleon innan men sålde den och köpte även Viking singelchassi att kombinera med för vi tyckte Emmaljunga var så mycket bättre. Det uppfällbara ryggstödet i liggdelen har varit guldvärt när lilleman kinkat på promenaderna. Sittdelarna känns också så mycket härligare än bugaboos och det runda skinnhandtaget är toppen 👏