Vi försökte iallafall – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vi försökte iallafall

Söndag är stranddag. Det är en av våra rutiner nu.

Stranddag som sen övergår i städa, tvätta och ta hand om hemmet dag. En helt perfekt kombo.

Det var höga vågor på stranden idag, det är ofta det här, speciellt nu på sommaren verkar det som, och det gör att vi måste vara båda två på stranden, iallafall med båda barnen, det går inte att bada med båda själv, det är alldeles för strömt och det är inte tillåtet att ha något flythjälpmedel heller. Vi hade nämligen på Chloe hennes flytkuddar idag men då kom badvakten fram till oss och sa till att man inte fick ha det. Tydligen för att många sätter på sina barn det och sen låter dom barnen leka själva, vilket såklart är farligt så därför har dom förbjudit det helt. Men vi håller i handen eller bär dom, det går bra det också.

Celeste tycker inte ens om att bada så mycket så oftast sitter en av oss under parasollet med henne medan den andra badar med Chloe.

Det var en ljuvlig dag och en perfekt avslutning på helgen. Vi försökte oss på en sån där vattenmelonbild…ni vet som man ser på Instagram…det gick sådär, haha, jag insåg att jag nog skulle ha karvat vattenmelonen bättre, sett till så att jag inte blev suddig (kameraval) och gett det mer tid (med två barn på stranden?), men vi gjorde iallafall vårt bästa! Det är väl alltid det som räknas:)

Vad har ni fina läsare gjort i helgen?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.