Vi förbereder för 1 årskalas ✖️ 2 – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vi förbereder för 1 årskalas ✖️ 2

Förberedelserna är igång här hemma.
Jag skriver lista efter lista, har beställt en tårta (ska beställa en till), börjat kolla catering, underhållning, maskotar som ska komma, haha, om man heter Bridezilla när man ska gifta sig vad är då motsvarigheten när man ska ha 1-årskalas?

Och som om inte peppen räckte för ett kalas…vi ska ju ha två!
Ett i Malmö och ett i Stockholm. Vi hade först tänkt att ha ett kalas, att ha det här nere i Malmö där vi befinner oss just nu, vi tänkte fixa någon bra deal med ett hotell och sen kanske hyra en buss och…men mitt i alla dom där planeringarna fick jag bara huvudvärk och kände att vi gjorde det svårt för oss. Åh, vad det är skönt att förenkla sitt liv ibland. Så nu blir kalaset i Malmö på själva dagen och helgen efter blir det stort kalas i Stockholm.

Eftersom Chloe fyller år mitt i veckan så kommer kalaset i Malmö bli på eftermiddag, vi har pratat om buffé men inte riktigt bestämt oss än först var vi inne på pannkaksbuffé men i och med att det blir efter arbetstid så kanske folk är hungriga., men tårtan är beställd och nu ska vi styra upp en sångstund. Tänkte kolla med Musikhögskolan och se om någon kan tänka sig att komma med en gitarr och spela, alternativt tar vi två killar som spelar på vår stammis tapas restaurant. Det vore ju härligt med lite spanska musik också:)

Det här kommer att vara en följetong nu här i bloggen. Gör en egen kategori. Chloe 1 år. 🎈

Här är inspirationsbilderna jag hade med mig när vi beställde tårtan:daniel-cover.jpg_1dsc06996_133624192 DSC_0244Det ska vara en rosa (som den rosa tårtan) tårta med rutmönster med vita pärlor och på den ska det vara en bild av Daniel Tiger som är en stor favorit här hemma och sen ska det stå Chloe 1 år i samma stil och färger som texten med Daniel på. Det kommer att bli så fint! Jag gillar mixen med gulligt och en “tuff” tiger.

Nu ska jag bara komma på vad vi ska ha för tårta i Stockholm!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Idag har vi försenat 1-års kalas för Ida. Hon spenderade ju sin på barnakuten. Men nu ska jag få henne att sova en stund och sen baka klart. Jag tycker det roligaste är att baka tårta. Nu har ju jag bestämt hur den ska se ut, annat blir det när stora tjejen fyller, då får hon välja själv (i år blev det en Frost-tårta) kram på dig!

 2. Malin

  Roligt att hon snart blir ett år! Tiden går fort. Undrar dock lite för vems skull du hetsar på så om kalaset och ska överdriva det då mycket? Chloe kommer ju inte minnas sin ettårsdag eller är medveten om att hon fyller år.
  Frågar mest av nyfikenhet då jag har lite större barn och blir nästan illamående och lite stressad över hetsen som finns runt kalas idag. Inget som varken jag eller min man känner igen från när vi själva var små. Men i våra barns klasser idag är det många föräldrar som försöker bräcka varandra och vanliga hemmakalas knappt existerar längre.

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Åh, jag förstår helt din tanke och jag är självklart fullt medveten om att Chloe inte komma ihåg MEN jag älskar det! jag tycker att det är helt underbart att samla våra familjer och bjuda på mat och umgås och se alla familjens barn vara glada. Jag vet inte om du är inne här ofta men jag har ju haft kalas för Chloe varje månad sen hon föddes:).