Claudia Galli Concha

Vi är på topplistan!

Men alltså…ni gillar ju podden!

Så himla roligt!
Jag fick en chock igår när jag satt och kollade igenom topplistan på iTunes för att hitta någon rolig podd att lyssna på och så….tadaaa! Där låg Egentid – med Claudia och Manuel på plats 78. Så roligt!

Vi har ju pratat om det här med att starta podd så länge men sen har vi alltid blivit lite nervösa för att det ska bli för privat och att det skulle kännas obekvämt och i och med att vi inte ska klippa i podden så kände vi oss båda nervösa för att det skulle bli tråkigt om vi satt och höll igen för att det inte skulle komma fram saker som vi sen skulle ångra. Men sen sa vi -Fuck it! Vi kör!

Det finns ju ingen anledning att hålla igen. Ingen alls faktiskt! Vi alla är ju människor och går igenom ungefär samma saker i livet och varför ska man inte prata om det då? Det är klart att man ska.

Så nu kör vi på. En ärlig podd med oss. Ett par med två hem, karriärer och framförallt två små älskade barn.

Om ni inte har lyssnat än så kan ni göra det här

Nu ska jag sitta och vänta på vår nya köksbänk som ska komma från IKEA. Det ska bli så roligt! Jag måste ju ta före-bilder på köket också innan dom kommer och börjar fixa imorgon. Återkommer med det!

P & K Claudia

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Måste fixa så jag kan lyssna, är så nyfiken vad ni pratar om! Inte så haj på iTunes. Du vet, här är tjejen som fortfarande kollar på dvd -film och inte har netflix 😉🙈 ha en bra dag! Kram!

 2. Cissi

  Jag gillar eran podd starkt. Letat länge efter en podd jag kan känna igen mig i, men äntligen! Så tack så mycket!
  Men ett ämne du var lite inne på i senaste podden men sa att du skulle göra ett eget avsnitt av, var mörka dagar. Det tycker jag skulle vara intressant, för jag tror att det finns så många där ute som skulle känna igen sig och det skulle vara intressant att höra hur du gör på dessa mörka dagar och hur du tänker kring dem.
  Tack för en superbra podd👏🏽👏🏽😘

  1. claudiagconcha

   Tack snälla Cissi!
   Vad kul att du tycker om den!
   Superbra ämne! Självklart ska jag prata om det…det är så viktigt att vi pratar om psykisk ohälsa eller ja, psykisk hälsa helt enkelt. Bra. Tack!