Vem är du, magiska lilla människa? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vem är du, magiska lilla människa?

Igår var det en väldigt speciell dag. Igår var jag och Celeste helt själva hela dagen.

Manuel skulle ner till Malmö på ett möte och han tog med sig Chloe som har frågat efter farmor, så dom fick umgås en hel dag. Jättemysigt för dom. Men också väldigt ovant, haha, det blev verkligen tydligt hur mycket jag har barnen kring mig hela tiden. Hela dagen kändes väldigt lugn och tyst, men väldigt väldigt mysig.

Jag gjorde inga planer för jag ville känna av lite vad Celeste ville göra. Dels så sov hon länge, till kvart över åtta. När hon vaknade så ville hon leka, jag hängde på. Celeste är ju ingen frukosttjej direkt så gröten kunde jag vänta med, kan ju bero på att hon ammar hela nätterna, haha.

Så vi lekte och sen duschade vi och sen ville hon mysa i soffan. Hon ville bara ligga och gosa. Fine for me!
Det var så gulligt att se hur hon njöt av den här lugna morgonen, inte för att det är kaos annars men när alla är hemma så blir just förmiddagarna lite mer intensiva (alltså inte jämfört med familjer som ska iväg och lämna vid 8…jag vet) för att vi ofta går iväg på någon aktivitet.

Så vi låg i soffan i nästan en timme.

Sen åt hon gröt och så packade vi oss iväg för en promenad. Hon somnade nästan direkt och jag gick och åt lunch och passade på att handla lite tröjor till Chloe som nästan har växt ur allt. Hon är 104 / 110 nu.
Sen vaknade prinsessan och så fick hon äta lite innan vi promenerade hem.

Sen på eftermiddagen var vi bara hemma och lekte, häst är tydligen hennes favoritlek, jag är hästen som måste gå på knä runt i lägenheten, tack för vår stora matta, haha.

Sen var det en liten Celeste som blev väldigt glad när Chloe spray in genom dörren. Så glad! Och Chloe också. Och jag! Haha. Den lilla familjen som umgås jämnt.

Men det var mysigt att hänga en dag med Celeste. Ljuvliga lilla tjej. Hon har så mycket humor och skojar hela tiden. Flera gånger under dagen så skrattade jag högt åt henne. Åh. Så mycket kärlek.

Nu har min systerdotter kommit hit och jag ska springa på ett möte med två tjejer som har ett företag som jag eventuellt ska gå in i…så spännande!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Du har såå fina barn. Härligt med egentid med dom. Har själv två en dotter på 7 o en son på 5. Nyfiken har ni slutat podda? Kram