Claudia Galli Concha

Veganstatus och en magisk restaurang

Nu är det 9 dagar sedan jag skrev inlägget om att jag ska tänka om angående min och hela familjens kost, så jag kände att det var dags för en uppdatering.

Hur har det gått?

Bra!

Har vi ätit helt vegetariskt?

Nej, vi har faktiskt ätit fisk och skaldjur, dels för att vi hade det hemma men också för att barnen var ätit det och då har vi av bekvämlighetsskäl hakat på.

Vad har varit det lättaste?

Det var så enkelt att inte äta rött eller vitt kött. Inga som helst problem. Det känns bara väldigt naturligt att låta bli.

Vad har varit svårt?

Fantasin. Att börja leta reda på nya recept och tänka nytt. Känns som att man lätt kan fastna i linsgryte-träsket när man byter kost. Men jag jobbar på det.

Kommer jag att fortsätta?

Med att inte äta kött och ägg, absolut, fisk vet jag inte än.Dom här bilderna är från när vi var på Café Gratitude häromdagen. En helt magisk vegansk restaurang. LA är verkligen himmelriket för veganer!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karo

    Heja vad bra. Enkel lasange med färska plattor, tärna zucchini o aubergine i små bitar, stek tillsammans med fett och vitlök, häll på en burk krossade tomater och en burk creme Fraiche låt puttra ihop till en krämig sås. Lägg i form och varva sås med plattor, strö fetaost på mellersta lagret tippa det översta med riven ost, in i ugnen till plattorna är mjuka typ 20 min. Smakens!