Veckans Vägning – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Veckans Vägning

Det är verkligen rea på mig…sjukdomarna avlöser varandra och när man plötsligt får en sjukdom där man får blåsor i halsen så blir det kaos med maten, iallafall för mig.

Jag har ju skrivit om det här förut, hur jag funkar när jag är sjuk och det kommer till maten, jag blir lat…extremt lat, jag orkar inte titta på ett recept. Jag blir sugen på onyttigt. Plötsligt kan jag leva på Felix risgrynsgröt och vitt bröd. Och jag orkar verkligen inte promenera…vilket man i och för sig inte ska göra när man är sjuk men iallafall…

Så jag har inte varit så taggad inför vägningarna på sista tiden, jag har inte haft några förväntningar, vilket är jättetråkigt, jag älskar annars dagarna för vägning när man är inne i ett projekt med sig själv och man har ett tydligt mål som jag har nu.

Hur som helst, i lördags var det iallafall dags:

65,9 kg. Jag står helt still sen förra veckan. Vilket jag då iallafall får vara glad för, det betyder ju ändå att jag uppenbarligen inte har gått helt bananas på onyttigheterna.

Men nu är jag trött på det här.
Nu får det vara färdigt med sjukdomarna.
Idag känner jag mig bättre och nu ska jag börja trotsa. Nu är det jag som tar kommandot.
Idag börjar jag igen till 100%. Nu gör vi det här!

Hur går det för er?
Hur gör ni vid sjukdom? Kör ni på eller lägger ni ner?Följ #mammapeppen om ni inte redan gör det, det är ju så mycket roligare tillsammans.

Loppi.se/mammapeppen får ni massor av bra pepp och inspiration!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Det går bra för mig nu😊-0,7!!! Jag lägger mig platt fall vid sjukdom och äter ALLT😂smörgåsrån med smör och ost är ju en favvo. Heja dig

 2. J

  Hej

  Härlig blogg du har! Ge inte upp, motgångar måste vara ok då o då bara vi tar oss upp igen. Vägde mig igår, -2.3 kg totalt fattar inte hur jag fick till det. 19,6 på 10 månader. Inte gått upp särskilt många gånger men ibland ståttstill. Kämpar också m min hälsa så jag tar ett steg i taget. Fantastiskt att du inte gått upp!!Heja heja det kommer att funka!

 3. Tyra

  Minus 1,5 idag. Så det blir drygt 5 kilo som jag tappat nu. Vågen står på 76.8. Första målet är 75, snart där. Stått still på vågen någon vecka men det är okej det också. Nu ska vi neråt!