Vårt sovrum / Stockholm – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vårt sovrum / Stockholm

Det tar tid för mig att komma på hur jag vill ha det när det kommer till mina hem, att hitta inspiration är en djungel tycker jag, skulle jag köpa allt nytt så är det i princip omöjligt då finns det ju alldeles för mycket att välja på.

Men i och med att jag gick all in på begagnat den här gången så blev det att inspirationen fick komma efter dom saker jag hittade, jag hade hotell som någon slags grundidé. Jag gillar den där lyxiga känslan man kan få i ett hotellrum, den där befriande känslan av att det inte finns för mycket saker utan det man har där är sånt man använder.

Nu är det lite småfix kvar, men allt som allt så känns det ganska färdigt.

Men först en före bild:Det här var när vi precis hade flyttat in, vi flyttade (i Stockholm) från en lägenhet på 45 kvm till en som är lite drygt dubbelt så stor så vi hade inte så mycket möbler. Sen när den här bilden togs så hade vi inte målat om och vitaliserat golven.

Nu är det vita väggar och ljusa golv och så, tadaaa:

Såhär blev det! 75% av alla möbler i det här sovrummet är alltså begagnat, det enda vi tog med oss från Malmö var fåtöljen och sängen. Sen köpte vi mattan och överkastet. Väggskylten och sänglampan är också nya.

Jag älskar sovrummet som det är nu, jag vill styra upp gardiner, andra prydnadskuddar, byta garderobsknoppar och titta efter en annan golvlampa som går lite mer åt mässingshållet men den som är där nu funkar bra så länge, 300 pix på Blocket, ett kap!

Men det största kapet härinne är ändå byrån. En byrå, made in Copenhagen står det, riktigt stor och rymlig. 350-! Hade satt på bevakning på Blocket och så plingade det till i telefonen, jag såg annonsen och messade direkt, två timmar senare stod den hos mig. Det enda jag gjorde var att byta dom svarta knopparna som satt på till mässingsknoppar.

Vilken färg på prydnadskuddar tror ni skulle passa?

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Säger ju direkt turkosa 😉 älskar verkligen den färgen 😍 skulle tom våga säga att den passar till alla färger 😘

 2. Linda

  Superfint, känns verkligen som man sover gott där inne 🙂 jag fick värsta nostalgikänslan av skylten. De kändes lite “en röst i natten” över den. Verkligen mysigt 💕

 3. Suss i umeå

  Åh vilket sovrum. Jag har just äntligen fått ordning i mitt sovrum. Fick häromdagen höra wow ser ut som på hotell. O detsamma till dig 🤩

  Jag tycker du ska fånga upp fotöljen i kuddarna, det vore super fint. O kanske guld. Men smutsrosa vore superfint. Lycka till 😊

 4. Anna med E

  Snyggt! Jag tänker att lila sammetsgardiner (mörkläggande) som sitter i en skena från taket (varianten som finna på Ikea) nog kan vara riktigt snyggt till, det ger en hotellkänsla, speciellt om skenan har typ 4spår så att man kan ha några tunnar gardiner ”framför” gardinerna.
  Låter hel flurrigt men jag hoppas du förstår!
  Fint du gjort det.