Claudia Galli Concha

Vårt nya kök

Äntligen. Äntligen är det klart!

Den här renoveringen som jag har pratat om i tre års tid. Nu äntligen tog vi tag i det. 

Innan ni får se det nya så är här en påminnelse hur det såg ut:Och, trumvirvel…såhär ser det ut nu!Vi är så nöjda!

Vi älskar vårt nya kök! Ljuset, det vita och fräscha. Underbart!

Det blev ett sånt lyft med små medel och även om det här är en hyresrätt så är det väl investerade pengar i oss själva. Vi ska ju bo och trivas här och det gör vi nu. Till 100%.Det vi gjorde var att, byta kakel, byta bänkskiva, byta spis och ugn, byta vasken och kranen, byta knopparna och…ja, det är allt. Inget komplicerat, det gick snabbt och göra och jag tror allt som allt med material och personal så blev det ca 25000-.

Det är absolut mycket pengar men med tanke på vad vi fick så var det så värt det. Det finns bara en sak jag ångrar…varför gjorde vi det inte tidigare!?

Men nu har jag sett och lärt mig hur otroligt stor skillnad det kan göra och hur mycket glädje det ger att ha det fint omkring sig. Jag är ju en hemmakatt och hemmakatter ska ju ha det fint hemma. Enkelt. Så värt det!

Vad tycker ni?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Superfint!! Vi planerar själva att göra om köket och är på jakt efter en snygg bänkskiva. Blev så inspirerad av ditt kök. Har du lust att berätta vilken bänkskiva du valt?

  1. claudiagconcha

   Tack snälla!
   Den heter Ekbacken, marmormönstrad 🙂
   Den är så fin! Vi har den både i Stockholm och i Malmö:)

 2. Emma

  Så fint! Vilken skillnad lite fix gör!
  Får jag fråga vad det är för bänkskiva ni har? Håller på att planera för en köksrenovering (en stor en med ändring av planlösning och allt) och vi kan inte bestämma oss om skivan. Det ni har ser snyggt och levande ut av det man ser på bilderna 🙂

 3. Hennie

  Jag säger bara WOW!!! 😍
  Sån skillnad!!! Tyckte ni gjorde helt rätt med att uppgradera köket, Man ska trivas och köket är en central del i ens hem 😊

 4. Jessica

  Jättefint och välinvesterat! Är också en hemmakatt och bo i vantrivsel är otänkbart för mig men behöver absolut inte betyda flärd och lyx för det.