Vårt första projekt i lägenheten – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vårt första projekt i lägenheten

 Det var ett bra beslut att flytta hit.

Jag njuter och nu när möblerna äntligen har kommit så ser jag lägenheten formas fram på precis det sättet som vi vill ha den. Jag packar upp extremt långsamt för jag känner att varenda sak som kommer upp och på plats ska vara saker som vi tycker om och använder. Inget ska hamna i skåp och lådor bara för att vi har svårt att göra oss av med det. nej, nej, nu vägs varenda grej på våg och väger det inte över på JA! så lägger jag det i skänkhögen. och det är så skönt. men enda sättet för mig att göra det på är att göra det långsamt, men jag har ingen brådska så det får ta sin tid.

Men ett projekt som jag redan har satt igång är garderobsprojektet.
I vårt sovrum har vi dom här garderoberna. Väldigt tråkiga IKEA garderober som man har målat med målarfärg och det har inte direkt gjort dom finare. Såhär ser dom ut.Men nu hade jag två snickare på kaffe här i fredags och planen är att platsbygga garderober som kommer att bli väldigt snygga samtidigt som dom ska vara otroligt praktiska. Jag ville ju att dom skulle börja redan när dom var här, haha. Otålig som jag är.

Men dom skulle ta fram en plan och en offert så ser vi när dom kan sätta igång. Drömmer mig bort bland inspirationsbilder så länge… Nu ska jag fixa iordning här hemma för ett samarbete som jag ska fota med tjejerna.
Det kommer att bli så fint!

Sen blir det lekplatsen!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Vilken härlig lägenhet ni har! Har för mig att du nämnt att det är en hyresrätt. Jag skulle inte vilja lägga pengar på ombyggnad i en hyresrätt men ni kanske har en överenskommelse med hyresvärden? Spännande att följa er makeover av lägenheten 💖