Vår Skrållan – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vår Skrållan

I annonssamarbete med SkrållandockanSåhär ser det ut hos oss på morgnarna numera, Skrållan ska kammas, fixas, kläs på, byta outfit, kläs på igen, det ska väljas skor och sen packas ner i vagnen.

Och jag klagar inte, dels för att jag själv tycker att det är roligt men framförallt för att jag tycker om när barnen leker själva. Det är något jag verkligen försöker uppmuntra. Att dom hittar sätt att underhålla sig själva och utforska sin fantasi. jag tror att det är viktigt.

Och det är därför jag tycker att Skrållan är en så bra leksak för Chloe. Det finns så mycket man kan göra med henne. Klä på henne, kamma henne, prata med henne, få henne att sova i vagnen, gå med henne i parken…aktiviteterna tar inte slut så länge fantasin finns där.Sen när det kommer till min personliga smak så måste jag säga att det här är dom finaste Skrållankläderna som har funnits, underbara färger och fina plagg som man kan kombinera på en massa olika sätt, när Chloe klär henne blir det kanske inte alltid som jag har tänkt mig. Chloes favorit är klänning och gummistövlar, alltid. Å andra sidan älskar hon sina egna gummistövlar så det kanske har ett samband.Nu finns det ju även håraccessoarer som gummiband och hårspännen, borste och necessär. Och med det fina långa håret som Skrållan har så är det ju inbjudande att ändra frisyren ofta!Den här blusen är ju så fin.
Jag vill ha matchande till alla tjejer i familjen!
Jag brukar matcha den till jeans när jag får klä Skrållan.
Chloe matchar den med…gummistövlar.Så, då är vagnen packad för dagen, outfiten är utvald och Chloe stoppar ner en liten bit av ett kex i Skrållans ficka innan vi går, man måste ju ha med sig lite mellis till parken. Det är viktigt.

Men nu till något som är RIKTIGT VIKTIGT!

Hela vecka 43 har Babyland 20% rabatt på hela Skrållansortimentet!

Wow! Jag ska själv klicka mig in och fylla på hennes garderob, det blir en perfekt till julklapp.

Så passa på att fixa julklappen redan nu…du kommer att tacka dig själv i december, haha!
Och kom ihåg nu, bara under vecka 43, bara så att ni inte missar det.

Klicka er in här

Och njut av er framtid med Skrållan, hon är väldigt rolig och bra att ha i hemmet.

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.