Vår nya vagn – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Vår nya vagn

I annonssamarbete med Britax

Som flera av er har sett så har vi en ny vagn! Yes!

Nu när vi skulle ut och resa kände jag ett stort behov av att ha en enklare vagn, en lättare vagn som också skulle vara smidigare att snabbt packa ihop.

Vi åker på många utflykter när vi är här och vi åker mer bil i allmänhet än hemma så behovet av att kunna göra hela utflyktsresandet enklare var stort sedan sist vi var här då det kändes som att det gick mycket tid till att packa ihop vagn och packa upp vagn, haha, ja, inte ett jätteproblem men ni som vet ni vet, bygga vagn är tråkigt, att bara dra upp en vagn som är klar på några sekunder är toppen.

Den här vagnen heter B-Agile Double och vi har den i grått, den finns även i helsvart.

För att vara en så lätt vagn så är den toppen, och man kan fälla ryggen så att barnen kan ligga ner, vilket jag tycker är viktigt efter som våra barn sover middag bäst i vagnen, hjulen är också bra, dom är ju mindre än vår dubbelvagn hemma men dom är mjuka och smidiga och funkar bra på alla underlag vi har testat hittills.

Jag tycker om vår nya vagn och det verkar tjejerna också göra.

Har ni resevagn?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Fast nu undrar jag. Om du “Nu när vi skulle ut och resa kände jag ett stort behov av att ha en enklare vagn, en lättare vagn som också skulle vara smidigare att snabbt packa ihop.”

  Spanade du då in denna vagn och ringde till Britax och frågade om de ville sponsra dig med en vagn på resan? Eller hade Britax läst i din blogg om att ni skulle åka och hörde av sig med ett erbjudande? Om det nu är det andra är ju din berättelse inte riktigt som det var…

  Jag förstår att det är dessa så kallade “samarbeten” du lever av. Men varför hitta på ihopdiktade historier om varför du har det ena eller andra för att få folk att tro att du gjort ett neutralt val efter dina egna preferenser?

  Ärlighet är bäst. “I samarbete med Britax har jag fått möjlighet att testa den här vagnen på vår resa” Vad är felet?

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   För det första så står det ju att det är ett samarbete, jag märker alltid ut när jag har samarbeten just för att ni ska veta. I det här fallet behövde vi en vagn, jag gjorde research på vilken jag ville ha, kontaktade Britax och fick en vagn för att testa och recensera och jag är jättenöjd. Vad är det för konstigt med det? Jag är själv en sån som gärna läser andras upplevelser innan jag investerar i saker och då spelar det iallafall inte någon roll för mig hur personen ifråga har fått varan, ärvt den, lånat den blivit sponsrad, jag bryr mig inte alls, jag vill veta vad som är bra och dåligt för att själv kunna ta ett beslut.
   Vad är det för skillnad på det här händelseförloppet eller om jag hade köpt den och skrivit att jag tyckte om den? Jag har ju märkt ut det?

   1. Anna

    Att det står att det är ett samarbete gör det ju, det sa jag ingenting om. Det jag efterfrågade var ju varför du recenserade just den här vagnen. Det är väl självklart att det är skillnad på att du “på egen hand” väljer ut en vagn och sen tipsar om den, och att du tipsar om den vagn som ger mest betalt? Nu har jag fått svar och tack för det 🙂

    Fast jag måste säga att jag är rätt förvånad. (Eller så är det väl naiv jag är 😉 ) Trodde faktiskt inte att “influencers” ringde runt och tiggde gratisprylar när det var något nytt man ville ha.

 2. Dema

  Vi har en GB pockit plus. Perfekt vagn att h med sig då den blir så liten. Tyvärr inte fullt liggläge utan bara viloläge. Men det funkar fint för våran prins!

 3. Maria

  Skönt att Ni hitta en lätt och smidig vagn! Lätta och smidiga ska alla vagnar vara Vi kör Baby Jogger city mini gt dubbel och den drar man i 2 handtag i sitsarna så blir den platt Viks ihop på några sekunder. Har provat flera olika syskonvagnar och tycker bara dem är tunga och klumpiga.
  Hoppas ni har sol och varmt där borta. Här blåser det nordlig vind och massa snö -15 imorse kul när man ska iväg med barn till förskolan NOT Ha en fin vistelse!

 4. Hanna

  Hej Claudia! Härligt att ni hittat en vagn som passar er.
  Jag är just nu på jakt efter vagn till mitt kommande barn. Minns att ni tidigare haft Stokke. Hur är dina tankar om den vagnen? Kan du rekommendera Stokke? Eller för all del, tar gääärna tips om bästa vagnen oavsett märke😊 Med vänlig hälsning, Hanna

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Ja! Jag älskade vår Stokke och var jätteledsen när vi var tvungna att ge upp en för en syskonvagn. Jag rekommenderar den varmt!