Väldigt, väldigt mjuk – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Väldigt, väldigt mjuk

I annonssamarbete med PampersIgår fick vi hem det finaste lilla budet med en massa mjuka och fina saker till Celeste, en filt, en fin mobil, en korg…men framförallt fick vi hem nya Pampers Premium Protection Pants.Pampers Premium Protection Pants är Pampers nya byxblöja, en byxblöja som har beskrivits som fjäderlätt …och jag måste hålla med. Wow, vilken otroligt lätt känsla och fin mjukhet det är i den här blöjan, jag trodde inte att jag skulle bli så märkbart imponerad, jag trodde att det var lite av ett säljknep men nej, nej, den här blöjan är verkligen speciell.Vi har ju använt byxblöja länge, direkt när barnen inte har velat byta blöja liggandes på rygg längre (runt 7-8 månader) så har jag börjat med byxblöjan, då kan dom stå eller krypa eller göra vad dom vill och jag kan iallafall jaga ikapp dom och sätta på dom blöjan. men det kräver fortfarande att byxblöjan ska vara lätt och sätta på och det var den här verkligen!Celeste verkar väldigt nöjd, verkligen, hon är en bestämd liten tjej och sitter saker inte som dom ska så syns det direkt på henne men med den här blöjan verkar hon som sagt väldigt nöjd.

Jag är så glad att vi fick göra det här samarbetet och jag känner verkligen att vi har hittat “vår” blöja. Jag slutar söka nu. Jag tar den här fjäderlätta skapelsen med mig in i framtiden tillsammans med mitt barn. Underbart!

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Göteborgsmamman

    Fina bilder 🙂 Vi gillar också Pampers. Minstingen (som finns på Hemköp) är också himla bra om du vill ha ett tips. De är lite billigare också 🙂 Blir ju lätt att pengarna skenar iväg på just blöjinköpen, haha.
    Kram goding! Hoppas du har haft en fin mors dag <3

  2. Maria

    Jag tyckte också att såna blöjor var smidigast. Har Celeste strlk 6 på blöjorna redan, eller har Chloe också blöja fortfarande?

Annons