Claudia Galli Concha

Vad ska mitt klädmärke heta?

Det är ju inte längre någon hemlighet att jag kommer att släppa en babykläderskollektion i början av våren.

Jag vet…det är långt dit och drömmen hade varit att kunna släppa den nu i november, innan jul, men det är stora leveranser och det tar sin lilla tid att producera kläder.

Jag har inte ens få hem första proverna än…jag längtar!

Men nu till mitt största huvudbry för tillfället…vad ska klädmärket heta?

Jag hade en vision att det skulle heta Pom de la Pom, så underbart fint tycker jag, men det fick det inte heta, det är tydligen ett stort tyskt skomärke som heter Pom Pom och det namnet äger dom i hela Europa…eller om det var världen, hur som helst så var det helt kört med Pom de la Pom för det var för likt, så otroligt tråkigt…men nu är det ingen idé att sörja över det.

Jag vill ju självklart ha med mig er på den här resan, som är väldigt rolig men också lite läskig…
Nu först tänker jag att ni med era kreativa och kloka huvuden gärna får spåna loss kring ett namn, det kan vara precis vad som helst, vilket språk som helst, det kan vara två namn ihop, det kan vara något med Pom i, det kan vara något rent hittepå, det kan vara…som sagt, precis vad som helst som skulle passa in på babykläder, eller inte passar in:). Det enda jag vet är att jag inte vill ha mitt eget namn i namnet,

Kläderna är inte så puttenuttiga, det är lite…vad ska man säga…tuffare kläder för bebisar. Inget typiskt ljurosa och ljusblått med volang…det kanske kommer men det är inte grundidén.

Kläderna kommer att bli å fina och jag hoppas (och tror faktiskt ;)) att ni kommer att tycka om dom lika mycket som jag.

Men tillbaka till namnet…

Hjälp mig!

Tack underbara ni!img_7795.jpg img_7794.jpgInte dom rätta färgerna, men materialen som mina kläder kommer att komma i, stort fokus på mjukhet och bekvämlighet…hur många fina men obekväma saker har man inte köpt som aldrig kommer till användning?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Härligt med ngn som utökar sortimentet av barnkläder:) ska bli spännande att se dina kreationer senare! Nu till namnet.. ”alegria” om jag inte har fel.. lekfullhet på spanska. Lycka till!:)

 2. Linda

  Åh vad roligt 🙂 Jag kommer bli din kund vad de än blir för namn 🙂 Men något med curazon (betyder inte det hjärta?) Har alltid tyckt de låter så fint.. mi curazon.

 3. Annika

  Det var oxå ganska likt det danska märket POMPdeLUX. (som förövrigt har väldigt fina kläder). Hoppas du hittar ett annat namn som kan representera ditt klädmärke! Ska bli spännande att se dem när de kommer!

  Vilka storlekar är det tänkt för?

  Kram!

 4. Johanna

  Com de la com . Chacon . Ckids de la kids . Dubbel c . Doux , betyder mjukt på franska .
  cómodo de llevar , betyder skönt att bära på spanska

 5. Sara

  CGC
  cute girls/guys clothes
  Också dina initialer så klart

  Spännande projekt du har framför dig! Önskar dig all lycka!

 6. Lina

  Alltså jag är inte ens bra på sånt här men det första som kom upp i mitt huvud var ”Pompadour”. Och sen tittade jag på din header och tänkte ”Lucky Pompadour” och ”Lucky nr 1”. Låter kanske mest som travhästar alltihop men men 😉 Stort lycka till!

 7. Madeleine

  Mina förslag är: ”CCbaby” ”babyCC” ”CCclothing” det sista gillar jag nog bäst. CCpom skulle kanske också kunna funka. Lycka till! Ser fram emot att kläderna ska komma ut.

 8. Eva

  Här kommer två namnförslag, lycka till med kläderna. C&C eller C&co (jag tänker att enkla namn är bra namn på kläder) 😊💕 //Eva

 9. Evelina

  Många som syr kläder osv i min bekantskapskrets använder sina barns namn i en mix. Ex: lovellie (Love och Nellie) osv. Har tyvärr inte tips (just nu) men.hoppas du kommer på nått bra 😊

 10. Hanna

  Det första jag kom att tänka på var ”BabyC” vant mig vid det lite nu, hihi.
  Kul men svårt att komma på ett namn kan jag tro!
  Hmm, får fundera lite här;)