Vad har barnen fått efter oss? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Vad har barnen fått efter oss?

Häromdagen hamnade vi på ett tivoli, lite spontant. Så kul!

Jag är ju ett stort fan av tivolis och det är även Chloe, Celeste älskar ju givetvis allt som blinkar och alla färger men hon är inget fan av att åka, än iallafall.

När vi var där så slog det mig att det är så kul att se redan nu vad tjejerna har fått av mig respektive Manuel. Båda våra barn är ju extremt sociala och det känns ju som att dom föddes in i en väldigt social familj så att dom skulle bli det känns väldigt självklart, även om det inte alls är givet, men dom har blivit supersociala. Till och med när jag har sålt något på Blocket och köparna kommer och ringer på dörren så hör man ett tjut från vardagsrummet och sen kommer Celeste springandes och ska kramas, och jag har ALDRIG sagt att dom ska krama någon, jag är ju väldigt aktiv i att dom ska känna att dom äger sina kroppar och bestämmer själva vad dom ska och inte vill göra, men dom vill oftast kramas med alla. Supersociala.Sen är Chloe väldigt lik mig i sättet, energisk, massor och massor av energi, tycker sömn är tråkigt och längtar efter morgon (precis som jag!), har svårt att sitta still längre stunder.

Celeste däremot är mycket mer lik Manuel i sin energi, fortfarande ett konstant driv men i lugnare tempo, kan sitta och göra en sak länge, titta i en bok eller leka med små dockor i Pippi-huset, Manuel älskar att hålla på länge med en och samma sak, inte jag…

Vid middagen är det tydligt, jag och Chloe äter upp snabbt, Celeste kan sitta i en timme och äta, det gör väl inte riktigt Manuell men han har inte riktigt lika bråttom som jag och Chloe har.

Det är roligt att dom har fått ärva olika egenskaper. och just igår på tivolit var det fint att se.
Jag och Chloe skrikandes och springandes mellan åkattraktionerna och Celeste och Manuel stod på en och samma plats och tittade på människor och åt popcorn.

Livets liv.

Hur är det med era barn? Är dom lika er båda? Vem har fått vad?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia Karlsson

    Min tjej är väldigt lik mig i humöret, envis, vill lära sig allt direkt (helst ingen inlärningskurva), älskar djur, vill gärna ha saker på rätt plats (men helst ska jag lägga dem där hon vill)
    Från min man – blyg, kan pilla med saker länge (bygger stora projekt i lego),
    Från oss båda – lära sig nya saker, pyssla, matlagning, bakning

Annons