Umeå, jag är här nu! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Umeå, jag är här nu!

Efter en natt utan sömn, jag kan aldrig sova när jag ska flyga tidigt, plus att min älskade hund valde att leka hela havet stormar genom att byta sovplats en gång i timmen under hela natten, så är jag iallafall nu i Umeå! Snö, snö och snö och Noliamässan.

Jag har precis haft första föreläsningen och jag ska snart ner och ha min andra föreläsning.

Det är väldigt inspirerande att vara här, tänk vad många olika valmöjligheter det finns, så många vägar man kan gå i livet. Och alla som är här står inför en öppen värld där dom kan välja och vraka på olika saker att ta sig för i livet.

Jag slås av hur otroligt lyckligt lottad jag är i mitt liv och i min karriär. Att jag valde rätt, att jag var envis nog att hålla mig kvar. Jag är otroligt tacksam över mitt ombytliga liv, där jag ena dagen föreläser, andra dagen är framför kameran och tredje dagen sitter hemma och skriver. Jag lever verkligen min dröm. Och jag hoppas verkligen att så många som möjligt av de här ungdomarna också kommer att göra det.

Nu ska jag förbereda mig för föreläsning nummer 2.

Hoppas att ni har en bra torsdag!

IMG_3723IMG_3726

En fondtapet med träd bjuder in till en selfie eller två…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Det är verkligen något alldeles särskilt när man får “hålla på med ” / jobba med det man tycker är det roligaste som finns!…
  Jag tror faktiskt det blir särskilt bra då!
  Att föreläsa – det skulle jag aldrig våga. Eller stå framför kameran, men det är fint att “vi alla är så olika”.
  Kram!

 2. Rikard Andersson

  Hej och tack för eftermiddagens föreläsning! Riktigt bra med många konkreta saker och tankar om att hitta sin inre drivkraft. Även vi “vuxna” som passerat ungdomen tyckte om den. 🙂