Två nya ”naturliga” favoriter – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Två nya ”naturliga” favoriter

Inlägget innehåller annonslänkarJag är ju typen som tycker om en osminkad, eller naturlig iallafall, look till vardags. Det passar inte så bra att stå på lekplatsen eller på Junibacken med en full make med ögonskugga och shading, haha, eller snyggt kanske det skulle vara men vem har tiden?

Nej, morgnarna måste prioriteras tidsmässigt och jag njuter hellre av en dusch och lång frukost än att stå framför spegeln för länge. Men det betyder ju inte att jag inte vill vara sminkad, nej, nej, jag gillar smink och jag gillar framförallt att hitta nya produkter som är lätta att använda och som ger det lilla extra.Häromdagen fick jag hem ett bud med smink från Max Factor och jag började genast testa loss.

Den här Lip Duo Sculpt var jag skeptisk till, den är ju tvåfärgad och det blir som en “läppenna” och läppstift i ett, men när jag satte på det…wow! Så fint och fräscht! I like a lot.

Oc den här mascaran, MasterpieceMax, det är ju en klassiker men som jag aldrig har testat och den lev genast en favorit, den ger den där naturliga looken som jag gillar, långa men tunna fransar, så fint!Så nöjd med dom här två produkterna och jag kommer verkligen att ge dom varsin plats i min väldigt lilla necessär där bara dom riktiga favoriterna hamnar.

Där ligger en concealer, en ögonbrynspenna, en pincett och ett lypsyl och nu dom här två små godingarna.

Här har ni länkarna igen:

Lip Duo

Mascara

Vad har ni för favoriter i sminkväskan?

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.