Tillbaka till en favorit – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Tillbaka till en favorit

Igår var vi tillbaka hos en favorit!

Det är en brasiliansk restaurang uppe i Hollywood som heter Bossanova och det är så galet gott där.

Anledningen att vi var i Hollywood var ju utförsäljningen som jag skrev om igår men när vi kom dit var det en kö som var ca 800 meter lång så jag kände att jag inte kunde stå där, vilket var tur, vi kom tillbaka efter lunchen och då såg vi personer som vi hade sett när vi lämnade och dom stod kvar ca 20 meter längre fram, haha. Så så blev det med utförsäljningen…Klickade hem lite på nätet istället:).

Hur som helst, så fick vi ju en anledning att åka till ett stamställe och njuta av god mat, jag har ju alltid ätit kyckling där men nu är det ju 2 månader för mig utan kött så det blev vegetariskt spett och det var ju precis lika gott. Mmm…Med grillade bananer, ris och svarta bönor. Magiskt! Till förrätt tog vi palmhjärta, så gott!

Så trots inget fyndande så fick vi äta gott och njuta av en fin utflykt.

Idag, söndag, ja, det blir ju lite märkligt det här med tidsförskjutningen på 9 timmar men jag tänker att jag bloggar på som det faller sig, hoppas att det är ok?

Idag ska vi gå på Venice Beach! Vi har inte kommit ner dit än och jag längtar! Vi ska möta upp en kompis och strolla med alla familjer som är där på söndagar.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.