Claudia Galli Concha

Tillbaka på Hawaii…

6 årig bröllopsdag!

Igår firade vi ju då äntligen vår bröllopsdag (läs här om varför vi inte firade när vi ”skulle”)

Manuel hade bokat bord på en restaurang i Malibu, ingen av oss hade varit där tidigare men han hade hört att det skulle vara bra. Sen när vi kom dit så insåg vi att det var en hawaiiansk restaurang, vilket ju var ett sammanträffande eftersom vi gifte oss på Hawaii. Vad är oddsen? Men underbart! Det betyder mycket fisk och skaldjur och det är jag ju väldigt svag för…

Han hade bokat ett bord vid fönstret så vi hade en helt underbar utsikt över havet, det var verkligen fint, då och då åkte det förbi båtar och så flög det förbi fåglar, väldigt spännande för barnen, dom njöt.

Maten var helt otroligt god, till förrätt tog vi cocosräkor och calamares som var friterade i något väldigt gott och spicy, mmm, till varmrätt blev det hummer. jag älskar att äta hummer på speciella dagar, det gör på något sätt som att det känns ännu lite festligare och sen efterrätten…den var himmelsk, någon sorts glasstårta med choklad och colasås och macadamianötter, den var gigantisk!

Det var en underbar middag och tjejerna hade det bra även om det blev lite senare än vanligt, dom njöt av att få vara med och det märktes att dom förstod att det var en speciell dag, iallafall för Chloe, hon sa flera gånger att vi skulle pussas…så gulligt. Vilket vi givetvis gjorde mycket!

Sen när vi kom hem och tjejerna hade somnat så hade vi på tv:n, då visades filmen Forgetting Sarah Marshall (Dumpad) på tv, filmen som är inspelad där vi gifte oss. Vad är oddsen på det?

Jag tror dom två tecknen vi fick med restaurangen och filmen var ett bevis på att vi ska hålla ihop länge till, det var som att universum firade oss.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.