Claudia Galli Concha

The Real Deal

Juli är här!

Och jag är ju inte en av dom som är sådär riktigt är peppad för semester eftersom mitt liv är ju som ett jobb och en semester om vartannat så jag peppar inför andra saker istället.

Den här månaden kommer att vara härlig och intensiv. Stora beslut i vårt liv ska tas och just nu pågår en stor omstrukturering som jag tidigare har varit lite rädd och känt mig osäker inför. Nu är det på riktigt och jag känner i magen att det här är rätt.

Vad det här handlar om kommer jag givetvis att berätta snart…pusselbitarna ska bara på plats först.Saker jag ser fram emot den här månaden:

Lansera 3 nya färger på RU jackan (min storsäljare på Pocci Pocci!)

Fortsätta rensa i vårt hem, redan idag går det iväg en hylla och en jacka och igår var vi och skänkte iväg två stora kassar med grejer. Varje skåp gås igenom. Underbart…inte nu men när det är klart.

En utlandsresa…vi är till 90% säkra, någon som kan gissa vart vi ska?

Lansera mitt samarbete med ”Rika Tillsammans” och se till att alla ni börjar spara smart till era barn (om ni inte redan gör det)

Ah!

Underbara juli. Jag är så redo!

Vad har ni för planer i juli?

Puss! / CJag älskar mitt nya mobilskal! Ni hittar det här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Vet du om ruthellen i Skärhamn kommer få in denna gula? Min favvofärg! Men blev lite snål när jag la den och ett hårband i korgen och ligger 1 kr under frifrakt… bättre då att be mamma köpa en på ruthellen o skicka till mig 🙂

  1. Anna

   Jag ska mysa med dottern de veckorna hon är hos mig, sen hoppas jag på att hitta en billig resa till oss, då jag fyller 40 den 3/8. Ha en fin sommar😎

 2. Rebecka

  Vet du om Ruthellen i Skärhamn får in denna gula snart? Skulle velat ha den och ett grått hårband, men blir 1 kr under fri frakt så blev ledsen och snål, för 50 kr är mkt i frakt när de fattas en krona😅