Claudia Galli Concha

Tack för senast ☆

Sandra_Rogers_Photography_(85)-2Sandra_Rogers_Photography_(10)-2 Sandra_Rogers_Photography_(17)-2 Sandra_Rogers_Photography_(21)-2 Sandra_Rogers_Photography_(25)-2 Tack alla ni som kom och såg vår film på filmvisningen som vi hade tillsammans med LOPPI!

Så otroligt roligt att få träffa några av er och krama om er. Jag kände genast att jag blev mer sugen på att styra upp någon typ av bloggträff. Vad tycker ni?

Jag hoppas att ni tyckte om filmen, ni har ju kunnat följa allt vårt jobb med den här i bloggen och många gånger har era ord varit stöttande när det har känts tungt, så det kändes inte mer än rätt att ni skulle få se den innan alla andra.

Och tack LOPPI för att ni rodnade ihop allt! Ni är bäst!

P & K ClaudiaSandra_Rogers_Photography_(24)-2 Sandra_Rogers_Photography_(30)-2 Sandra_Rogers_Photography_(107)-2Sandra_Rogers_Photography_(41)-2 Sandra_Rogers_Photography_(125)-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hella

  Jätte bra film. Och fint filmat.
  Bröderna gör en fantastisk insats.
  Känns mer aktuell än någonsin. Se den!

 2. Malin

  Såg filmen ikväll. Så bra! Skratt och tårar i en salig blandning, 🙂 Min man är oftast inte överförtjust i svenska filmer men även han ger två tummar upp. Stark och berörande. Och aktuell. Bra jobbat av er och stor kram!

  1. Malin

   Och nu har jag precis lagt en beställning från din kollektion. En kofta och en mössa som blir perfekta presenter till min lilla brorsdotter.