Tack för allt… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Tack för allt…

Jag är så otroligt tacksam för det här äventyret vi har varit på. Jag är så glad att vi har möjligheten att ge oss själva och barnen den här upplevelsen.

Det har varit tre händelserika månader, det har hänt otroligt mycket med tjejerna under den här tiden. Språket är som en ordtombola mellan spanska, engelska och svenska. Deras personligheter blomstrar och deras relation till varandra är så otroligt fin.

Jag och Manuel har haft en fin tid. Vi har blivit ännu klarare med vad vi vill i livet. Vad som är viktigt och vad som inte är det. Vilka människor som ger oss energi och vilka som inte gör det. Hur vi ska fortsätta utvecklas, som par och som föräldrar, som team.

Nu väntar en sommar i Sverige. Det kommer att bli fint. Träffa familjerna. Vänner. Tjejernas vänner. Grilla på balkongen. Njuta av varma, ljusa sommarkvällar. Det kommer att bli bra.

Hej då LA. Denna galna stad som jag har fallit handlöst för. Tack för allt du har gett oss den här gången. Tack för alla minnen vi har skapat.

Vi ses snart!

Puss! // Claudia Tack Chloe för att du tog den här bilden på oss. Den här resans enda…men finaste.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Åhh vilka blandade känslor det måste vara.
    Det har varit helt underbart att få följa er under den här resan😍. Kommer fortsätta att följa er såklart när ni kommer hem😅

Annons