Claudia Galli Concha

Ta er den här tiden

Inlägget innehåller annonslänk

Jag vet, jag är sen på bollen, eller såhär, jag har varit på det här med ljudböcker tidigare men jag har inte fastnat förrän nu. Det började med att jag inte hade några favoritpoddar att lyssna på längre, jag älskar t.ex att lyssna när jag lagar mat, så jag började snegla på utbudet på BookBeat som var den appen jag hade laddat ner för längesedan och sen var jag fast.

Det är ju perfekt att kunna få njuta av en bok när man ändå gör något annat. Promenerar, sitter på bussen, städar, eller som jag, när jag lagar mat.

Jag har ju givetvis snöat in på kategorin Inspiration. Där finns det så otroligt många inspirerande och intressanta titlar och sen Biografier, så spännande!

Och nu har jag givetvis fixat en kod till er, flör vanligtvis får man två veckor prövotid men jag tycker att det är för kort, så jag har fixat och trixat så att ni får en hel månads prövotid. Yeeey! Sen är det bara att avsluta om ni inte vill fortsätta. Men tro mig, om ni kommer att upptäcka att det är lika mysigt som jag tycker så kommer ni att vilja fortsätta.

Koden ni ska använda är ClaudiaXBookbeat

Klicka här för att få en 4 veckors testperiod

Happy Lyssning!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.