Som ett brev på posten – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Som ett brev på posten

Godmorgon!

Tack snälla underbara ni för alla hejarop angående vårt beslut att åka tillbaka till LA och spendera tid där.
Ni är alltid så peppande och fina och ni ska veta att jag verkligen uppskattar det!

Vi är så glada hela familjen, eller ja, vi vuxna som förstår kanske…och vi ser så fram emot att landa därborta och bygga upp vårt tillfälliga liv där, den här gången kommer vi att komma in i det snabbt, jag vet ju redan var jag ska gå med barnen, jag ska bara fortsätta att utforska. Det kommer att bli underbart!

Ja, självklart, efter att jag glatt hade skrivit att vi åker iväg till LA igen så blev båda tjejerna jättesjuka, eller dom har inte feber men dom har en väldigt jobbig hosta båda två, Celeste vaknade flera gånger inatt och kunde knappt få luft, jätteläskigt, och när hon grät så blev det värre, så natten har gått ut på att trösta och lugna.

Nu på morgonen känns det som att dom är lite bättre men det är väl klassiskt för hosta, att den dyker upp när man ligger ner och ska sova…ja, ja, det är ju lite mer än en vecka innan vi ska åka så den kommer säkert att försvinna men man är ju lite nojig nu inför resan, en flygresa på lite mer än 11 timmar känns ju inte lockande med sjuka barn.

Nu blir det till att boosta oss alla med mycket vitaminer och frukt och grönt och bra mat och INTE gå på Öppna Förskolor eller lekland…det får bli en vecka med utomhuslek.

Nu ska jag ta min andra finkaffe sen blir det playdate i parken!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Höj upp huvudändan på sängen och ha det lite svalt i sovrummet.
  Våra, nu 10 och 13, hade förkylningsastma när de var mindre, fick ofta stå ute mitt i natten när hostan var som värst för att det skulle lugna sig.
  Hoppas de blir bättre snart.

   1. Tina

    Ja alltså, jag ställde ju inte ut barnen själva i kylan utan de var inlindade i filt och med mössa tillsammans med en vuxen 😂😂

 2. Erika

  Vi kör med gul lök i sovrummet vid hosta. Luktar pyton men funkar toppen. Sen höjer jag huvudändan av sängen.
  Hacka en halv gul lök och lägg i någon form som tål hett vatten/en större kastrull. Häll över hetvatten så det täcker löken. Ställ in på golvet i sovrummet nära huvudändan.
  Krya på tjejerna 💕🎀

 3. LIna

  Tipsar om lök I kokande vatten I sovrummet, manuka honung och ev massage med lökolja (hackad lök I kallpressad raps/koksolja), Funkar prima vid hosta!

 4. Sara

  Bästa tipset ever, koka en stor kastrull med vatten och två grovt hackade gula lökar. Ställ i närheten (gärna under sängen) av barnen. Låt stå hela natten. Det luktar kanske inte så gott men gör UNDERVERK! Blir lika förvånad och glad varje gång. Kram

 5. Sofia Karlsson

  Influensan checkade in i vårt hus för över en vecka sedan 😫 Jag är den enda som fortfarande är sjuk, kan inte ens borsta tänderna utan att bli anfådd 😔 La en handduk under kudden och det hjälpte mot en del av hostandet iaf! 👍🏽

 6. Tess

  Det är inte krupp? Vår lilla tjej har mycket besvär med det och det låter verkligen hemskt.. väldigt specifikt, typ som ett skällande.. Krya på er!

Annons