Claudia Galli Concha

Sista frukosten

Nu har vi njutit av hotellboende och hotellfrukost och krispiga lakan sedan i lördags och idag  var det dags att checka ut.

Det har varit underbart med en liten getaway i min egen hemstad, sånt behövs ibland. Det är en sån extremt härlig vardagslyx. Jag kan verkligen rekommendera Hotell Birger Jarl där vi har bott. Bra läge. Fina rum och prisvärt.

Det var väldigt roligt när vi skulle packa iväg oss, vi hade så mycket grejer, jag har ju varit på lite roliga events sen vi kom upp till Stockholm så det var goodiebags, Chloes ballong (Chloe har alltid en heliumballong hemma…) och allt annat som man bär runt på när man har barn (dom är så små men kräver så mycket olika prylar, haha)

Nu sitter jag i vår lägenhet igen, Chloe sover och jag ska boka en resa, jag och M har bestämt att vi ska åka på en sista resa innan Baby C anländer, precis som vi gjorde till Barcelona innan Chloe kom, Chloe följer ju självklart med, men vi har inte riktigt bestämt vart den här resan ska gå…det blir ju någonstans i Europa men vart?

Någon som har något härligt tips? Vi tänker att vi ska vara borta i 4-5 dagar.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Vet inte vad ni är ute efter men Sicilien är helt underbart, trevliga och hjälpsamma människor, god mat, varmt och skönt etc.

  2. Hanna

    Wien! Kanske inte ett resmål för sol å bad precis men så charmig stad! Prisvärt, trevligt och perfekt för en weekend. En riktig pärla i europa

  3. Ulle I

    Min systerdotter med kompisar var precis på Sicilien, såg helt underbart ut å vilket vatten! !! Palermo tror jag att det var där dom bodde 🙂