Same same everyday – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Same same everyday

Inlägget innehåller annonslänkNär det kommer till frukostar är jag ju periodare, jag vet att jag har skrivit om det förut och jag minns att ni var många som kände igen er. Man fastnar i ett mönster.

Egentligen är det konstigt för frukost är mitt bästa mål mat och jag tycker att det mesta inom frukostmaten är väldigt gott men ändå hamnar jag i att jag äter samma sak i perioder. När vi kom hem från USA förra gången åt jag två rostade mackor med avokado på varje morgon. Och finkaffe förstås.

Nu är jag inne i en havregrynsgrötsperiod. Havregrynsgröt med valnötter och jordgubbar, till det lite mjölk och sen kanel. Mmm…Och finkaffe förstås. Alltid finkaffe. Jag har ju en Nespresso maskin och favoritsmaken just nu är Dharkan.

Vad äter ni till frukost? Kom gärna med tips så att jag kan byta min standardfrukost snart.

Puss! / C

Det magiska mobilskalet hittar ni här

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Variera mellan havregrynsgröt med blåbär, lite honung och mjölk med chiapudding med färska bär eller koktägg på knäckebröd
  Dock alltid en latte bredvid 😃

 2. Sara

  Just nu varierar jag mellan naturell kvarg med ett par hallon och granola alternativt två ägg m lite mjölk o klippt kalkon så en mini omelett 🙂

 3. Carro

  Müsli (havregryn, linfrön, solrosfrön och ev lite chiafrön) med massor av kanel och mild yoghurt till. Ev ett kokt ägg eller en knäckemacka till om jag ska träna på förmiddagen.
  Tidigare var jag helt insnöad på bananpannkaka. Åt det varje dag i säkert två år. Gjorde min rejäl på tre ägg, en banan, en msk kokosmjöl för att binda ihop smeten. La frysta hallon på när jag vänt den en gång som fick smälta. Det stod man sig otroligt bra på mättnadsmässigt.

 4. Malin

  Påläggen varierar men jag äter nästan alltid fröknäcke till frukost. Älskar det! Sen i perioder snöar jag in på ägg i olika former. Kokta, äggröra, skivat på mackan etc. Bananpannkakor och chiapudding är också en sån sak som jag är periodare med. Men de båda funkar ju utmärkt på både vardagar och helger. Lätt och snabbt att fixa och bra och mättande 😃