Såhär tycker jag att du ska börja din vecka – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Såhär tycker jag att du ska börja din vecka

Jag vet precis hur jag tycker att ni ska börja er vecka.

Ni ska göra er en god kopp kaffe eller en kopp te, sätta er på en plats ni tycker om, dricka er kopp samtidigt som ni börjar lyssna på vårt senaste poddavsnitt #40 Vad är du rädd för att folk ska tycka om dig?. När du har druckit din kopp så har du kommit halvvägs i avsnittet, då tar du på dig ett par skor och går ut och promenerar till sista halvan av avsnittet. Låter inte det här som en ljuvlig start på veckan!?

I det här avsnittet pratar vi om dom där parmiddagarna man har varit på och vad vi tror att folk säger om oss när vi går därifrån. Vi pratar även om vad vi själva har för jobbiga tankar kring vad folk ska tycka om oss. Vad vill vi absolut INTE att folk ska tänka…Och sen skrattar min man mig rakt i ansiktet för att jag tror på ett pulver som jag har köpt…Ja, ni får höra när ni lyssnar 😉Om det är så att du inte har hört vår podd tidigare så tycker jag att du ska lyssna på något av dom här avsnitten också:

#4 Otrohet och svartsjuka

#9 När tårarna bara kommer

#15 Om kvällen då allt höll på att ta slut

Happy lyssning!

Och ja, NÄR ni lyssnar så får ni otroligt gärna lämna en liten recension, det gör att podden syns för fler och på det sättet kan fler ta del av den och allt blir mycket roligare + att vi är er evigt tacksamma!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.