Såhär är jag effektiv – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Såhär är jag effektiv

Hur hinner du allt?

Det är nog en av dom vanligaste frågorna jag får. Vilket jag i och för sig förstår och jag har ju skrivit om det här tidigare, hur jag tänker och hur jag lägger upp min arbetstid på kvällarna men igår kom jag på ännu ett sätt…

Jag jobbar i Tetris. Jag jobbar som i ett Tetrisupplägg. Igår var jag på bio med tjejerna och efter det så skulle jag köpa några grejer på stan och sen skulle vi hem.

Precis när vi var fem minuter hemifrån så somnade dom. Nej! Det var inte planen. Inte klockan 16. Då vet jag med all säkerhet att dom kommer att somna sent. Samtidigt som jag aldrig kan hålla mina tjejer vakna, jag vet inte men jag tycker att det känns så taskigt att inte låta dom sova om dom är trötta. Men jag vet ju samtidigt att det blir betydligt mindre tid för mig att jobba på kvällen, då när jag verkligen MÅSTE få saker gjorda men…

Då tänker jag i Tetris. Då satte jag mig på favoritfiket och bloggade. Perfekt. Perfekt miljö. Jag får finkaffe. Jag skriver mina blogginlägg. All good. Och sen vet jag att jag inte behöver stressa på kvällen med jobb. Då blir det istället en mysig kväll med tjejerna….

Så det här är en del i hur jag är effektiv. Tänker i Tetris. Accepterar och flyttar runt. Ingen idé att bli stressad över något. Allt kommer att hinnas med, kanske inte i det tempot man har tänkt men ändå.

Puss! // C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons