Claudia Galli Concha

Så vänder jag från negativt till positivt

Inlägget innehåller en annonslänk

Måndag (eller söndag natt för mig)  och sista veckan vi är här, eller sista dagarna. Det är en sorg. Det är det absolut. När jag sitter här med balkongdörren lite öppen och känner den ljumma vinden och hör ljudet av livet utanför, då känns det sorgligt att veta att det inte kommer att vara såhär länge till.

Men jag har bestämt mig för att vända den känslan, så nu är jag istället extremt produktiv och effektiv. Jag mailar och styr upp för en vardag hemma i Sverige, kollar runt på olika kurser till Chloe, jag skulle vilja att hon fick gå och dansa, någon som vet en bra kurs i Stockholm, gärna i innerstan?

Sen styr jag upp olika samarbeten, det är mycket som ska göras i vår lägenhet när det kommer till inredning och jag tänker att vi ska försöka förena nytta med nöje så jag sitter och skriver listor på vad som ska fixas och hur jag önskar att det skulle se ut och sen kontaktar jag företag…galet att det är en del av mitt jobb. En väldigt rolig del!

Men i och med att jag blir såhär konkret nu så känns det faktiskt roligt med en höst i Sverige, det är mycket nu innan vi landar i Stockholm, vi ska ju först till Malmö i en vecka och packa om och slåss mot jetlagen och sen blir det Stockholm, så det är intensiva dagar nu av packande och fixande men målbilden ligger runt den 28:e när vi hoppas att vi och allt har landat som det ska i Stockholm.. Puh…målbilden. Målbilden. Målbilden.

Jag har nytt mobilskal! Det får följa med mig hem, då känns det som att jag har med mig en bit av LA.

Ni hittar det här

Puss! / C


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.