Så sköter jag barnens hår – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Så sköter jag barnens hår

Inlägget innehåller annonslänkar

Wow…Chloes hår har blivit så långt. Det bara växer och växer och snart är det midjelångt.

Jag har fått en del frågor på hur jag sköter barnens hår så jag tänkte sammanställa lite kring barn och hårvård…eller mina barn och vår hårvård.

Celeste har ju än så länge ganska kort, tunt och fint hår så det tvättar jag en gång i veckan med barn schampo och sen sköter det sig självt, Chloes däremot kräver lite mer.

Jag har aldrig klippt Chloe, inte av någon annan anledning än att jag tycker att det har varit fint och inte sett slitet ut alls, i sommar kommer jag nog klippa av topparna för att “friska” till det lite men det finns något fint i det där helt naturliga tycker jag.

Produkterna jag använder är från Urtekram, jag fick testa dom inför ett samarbete med bloggen och jag fastnade för dom, jag gillar att dom är ekologiska och jag älskar spraybalsamet (39-!). Sen har vi en borste från Tangle Teezer. Den hade jag på riktigt aldrig klarat mig utan! Det är den bästa någonsin. Den reder ut alla tovor!

Jag använder schampo en gång i veckan och sen använder jag spraybalsam när jag kammar, eller iallafall när det är lite tovigt, vilket det ju lätt blir när det är så långt.

Chloe har aldrig varit särskilt förtjust i att kamma håret tidigare men sedan jag började med spraybalsamet så är det som att hon tycker att det går hur bra som helst. Det blir ju verkligen en stor skillnad att kamma ett hår efter spraybalsam, det går så mycket lättare och nu när det är så varmt gör det ju inget om håret blir lite blött innan man går ut på morgonen/förmiddagen, det är ju värre på vintern.

Så det är egentligen ingen avancerad hårvård, jag tror ju på att hålla barnens hår så naturliga som möjligt, med så naturliga produkter som möjligt, och sen inte hålla på och tvätta i onödan, hellre smutsigt hår en dag för mycket…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Ellie har lika långt hår som Chloe, jag har också bara klippt topparna lite en enda gång. Vi använder tangle teezer med och alfons seriens spraybalsam:) men att tvätta håret…. omg va hysterisk hon blir!! De är en pina en gång i veckan 💕 går det bra för chloe att tvätta det/skölja ur? Kram